Nagelbijtarrangement


Arrangement voor Nagelbijters.
Dit arrangement is geschikt voor de ergere nagelbijters. Wie nog een wit randje heeft kan vaak kiezen voor de gewone behandelingen.

Is dit alleen voor vrouwen? Nee! Ook mannen kunnen wij helpen! Natuurlijk willen de mannen vooral niet dat het opvalt en dat kan ook! We plaatsen dan een kunstnagel zonder kleur.

Wist u dat er veel mensen zijn die nagels bijten? Zelf was ook ik jarenlang een nagelbijtster. Een vervelende gewoonte die door verschillende zaken wordt veroorzaakt, bijvoorbeeld stress, verveling of frustratie. Dit gebeurd vaak onbewust.
Veel mensen schamen zich hiervoor en tonen niet graag hun nagels.

Deze mensen wil ik graag helpen! U moet wel 100% bereid zijn om mee te werken en ervoor gaan. Het vergt zeker doorzettingsvermogen maar voordat u het weet hebt u mooie en verzorgde nagels.

Wat houdt het arrangement in?

In totaal 6 bezoeken verdeelt over 10 weken.
  • Het 1e bezoek: Er wordt een manicure uitgevoerd en een volledig nieuw set kunstnagels geplaatst met een korte verlenging. U kiest zelf een kleur die u graag ziet.

    U krijgt ook een nagelriemolie mee. Hiermee dient u de nagelriemen minimaal 2x per dag in te smeren om ze soepel te houden. 

  • Het 2e bezoek – na 1 week: U komt langs voor controle. We bekijken hoe het gaat, voeren reparaties uit en wanneer nodig worden de nagels korter geveild (omdat de nagels bij nagelbijters heel hard groeien) en lakken de nagels nogmaals af in dezelfde kleur als bij het 1e bezoek om de uitgroei zo klein mogelijk te houden.  

  • Het 3e bezoek (week 3). Er wordt weer een manicure uitgevoerd, De nagels worden bijgewerkt, gevijld en je kiest weer een kleur naar keuze.   

  • Het 4e bezoek (week 5). Dit is weer 2 weken na de eerste nabehandeling. Je krijgt weer een manicure en de kunstnagels worden opnieuw bijgevijld en bijgewerkt met weer een leuke nieuwe kleur.
  • Het 5e bezoek (week 7). Ook bij dit bezoek kun je een manicure verwachten en een bijwerking zoals bij de voorgaande bezoeken. Je zult versteld zijn hoe je eigen nagels al zijn gegroeid!

  • Het 6e bezoek (week 10). Dit is de laatste afspraak in dit arrangement. Ditmaal na 3 weken vanaf de vorige bijwerking. Ook bij dit bezoek mag je een manicure en bijwerking verwachten zoals bij de voorgaande bezoeken.
En dan?

Na dit arrangement kun je kiezen om OF de kunstnagels opnieuw te laten bijwerken of eventueel over te stappen op gellak. In beide gevallen maak je dan een vervolgafspraak over 3 weken.  

Belangrijk om te weten:
Mocht er tussen de behandelingen in iets mis gaan (breuk of verlies van de kunstnagel) laat je dit zo snel mogelijk weten zodat dit zo snel mogelijk wordt opgelost en je niet in de gelegenheid komt om toch weer te gaan bijten. Mocht het niet goed gaan met de nagels omdat je – ondanks de kunstnagels – toch bijt of niet goed met de nagels omgaat dan moet de reparatie worden betaald.

De kosten van dit totale arrangement: totaal 6 behandelingen waarvan 1x verlenging en 5x controles, bijwerkingen & reparaties tussendoor (dus volledige begeleiding) inclusief de kleurtjes + de nagelriemolie bedraagt €180,--

Dit bedrag dient bij de 1e afspraak volledig en contant te worden voldaan.
Wilt u in termijnen betalen is dat ook mogelijk, geef dit aub aan.

Indien u besluit het arrangement niet af te maken wordt er geen geld teruggegeven.

Tijdens de 1e afspraak zullen direct alle afspraken worden vastgelegd zodat u verzekerd bent dat er een plaats is en zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.


*     *     *     *     *     *    *     *     *     *     *      *      *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *      *      
Hoe is het nu met onze ex-nagelbijters? Hier een paar voorbeelden:
an

caroline
kirsty
lien
lieve
mieke
petra
sofie


Wat het allerbelangrijkste is: ALLE nagelbijtarrangementen die wij zijn begonnen zijn geslaagd dankzij het doorzettingsvermogen van de klanten! 
Ik ben dan ook supertrots op hen! En geloof me, zij zijn nog steeds heel tevreden en blije klanten! Zij zijn zo fier met hun handen!!


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!