Jongeren en studenten

Omdat ik – als mama van tienerdochters – weet hoe belangrijk ook jullie het vinden om mooie en verzorgde nagels te hebben en ik van mening ben dat jullie deze beter professioneel kunnen laten zetten en verwijderen dan dat jullie zelf aan de slag gaan met plaknageltjes of thuisproducten.

 
Vandaar dat wij speciaal voor jullie onze salon op afspraak op woensdagnamiddag zullen openstellen tegen een speciaal tarief, natuurlijk zijn jullie ook op de andere dagen welkom!. 

Wel gelden speciale regels:
  • Ook voor jullie geldt: enkel op afspraak en eventuele afzeggingen minimaal 24 uur op voorhand;

  • Er worden geen groepen binnengelaten in onze studio

  • Minimum leeftijd 16 jaar + een schriftelijke toestemming (tot 18 jaar) van de ouders – zie onze algemene voorwaarden -. Zonder deze schriftelijke toestemming worden geen behandelingen uitgevoerd!!

  • Gelpolish (en natuurlijk ook gelnagels) mogen niet zelf worden verwijderd. Wanneer dit wel gebeurd is Nails & more by Corien op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele gevolgen;

  • Behandelingen dienen direct contant te worden betaald.


Jongeren tot 18 jaar met schriftelijke toestemming en handtekening van de ouders en voor studenten tot 20 jaar op vertoon van studentenkaart gelden de prijzen van de prijslijst met een korting van € 2,50.
Op actieprijzen wordt GEEN € 2,50 korting gegeven!

Ook jongeren en studenten kunnen een afspraak online boeken. Vermeld graag "jongere" of "student" bij deze boeking! online afspraak boeken