1. Wij werken enkel op afspraak.

 2. Minimumleeftijd voor kunstnagels is 16 jaar en met schriftelijke toestemming van de ouders (vraag ons hiernaar). De nagelplaat is nog niet geheel volgroeid. Daarom geheel op eigen risico. 

 3. Bij Nails & more by Corien kunt u enkel contant betalen. Bankoverschrijvingen worden niet aanvaard. Direct na de behandeling dient er betaald te worden, wij werken niet op rekening. 

 4. Prijzen en verzorgingsproducten zijn zichtbaar op de site en in de studio en zijn inclusief BTW. Aanbiedingen en advertenties zijn geldig tijdens de aangegeven looptijd. 

 5. Helaas voeren wij geen behandeling uit op kunstnagels welke door een andere styliste zijn geplaatst. Wij zullen u een nieuwe set plaatsen. 

 6. U krijgt 1 week garantie op uw set kunstnagels. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn of een beschadiging hebben neem dan direct contact op. Garantie vervalt wanneer: 
  -U de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio
  -U zonder handschoenen met agressieve middelen heeft gewerkt
  -U de kunstnagels heeft afgebeten, geknipt of gebroken
  -U de adviezen over thuisverzorging niet heeft opgevolgd.

 7. Uw klantgegevens zij bij ons in goede handen. Zij zullen onder geen enkele omstandigheden aan derden worden gegeven. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan omdat wij er vanuit gaan dat u juiste en volledige informatie heeft verstrekt over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.  

 8. Nails & more by Corien heeft het recht u een schadevergoeding te eisen indien u meubilair, apparatuur of producten beschadigt.  

 9. Wij hebben een geheimhoudingsplicht over alles wat besproken wordt tussen cliënt en nagelstyliste.

 10. Afspraak annuleren of verzetten kan en mag natuurlijk altijd mits minimaal 24 uur op voorhand anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.

 11. Beide partijen hoeven zich niet aan deze verplichtingen te houden, indien zij gehinderd worden door overmacht. 

 12. Wanneer u of wij u een voorbeeld toont van een nailart ontwerpt geldt dit als aanduiding. Wij zullen ons uiterste best doen maar dit kan nooit identiek zijn als het voorbeeld en kan bij getekende nailart ook nooit op 2 vingers identiek zijn.  

 13. Foto’s van de door ons geplaatste nagels mogen nooit zonder toestemming gebruikt worden voor commercieel gebruik.

 14.  Op tijd komen is erg belangrijk omdat wij enkel op afspraak werken. Zo hoeven wij ons niet te haasten en krijgt u alle aandacht die u verdient.  

hand


VAN VLIET, CHRISTINA

BE0665861547
Pater Pellensstraat 47
3910 Neerpelt
België

0468209599