behandelingen

In de nagelstudio kun je terecht voor:

  • Kunstnagels
Voor kunstnagels werk ik met de Polygel van Gelish .

Gelish PolyGel is de grootste productdoorbraak op het gebied van kunstnagels.  
Deze all-in-one TriPolymer-formule behoort toe tot de familie van gels en is volledig geurloos. 
Sterker dan gel, flexibeler dan acryl. Het product combineert de positieve eigenschappen van acryl en gel in een handige knijptube en is hypoallergeen.  

Gelish PolyGel wordt door salonklanten als aangenaam ervaren omdat er tijdens de uitharding van Gelish PolyGel geen onaangename warmte op de nagelplaat wordt waargenomen. 
 De stofdeeltjes van Gelish PolyGel zijn zwaarder dan deze van een klassiek gel- of acrylsysteem, dus vaarwel ronddwarrelend fijn stof. 

 Kortom, Gelish PolyGel is hét product waar elke nagelstylist van droomt en ook waar tot nog toe elke klant die het draagt zeer enthousiast is. Het draagt nl zeer licht, je merkt nauwelijks dat je kunstnagels draagt!

De kunstnagels worden afgewerkt met een kleur naar keuze.


  •  Gelpolish (=gellak)

Hou je van gekleurde nagels maar moet je na een dag of na een paar dagen alweer opnieuw lakken vanwege beschadigingen of bent u de wachttijd van het drogen van de nagellak beu? Zijn je nagels niet stevig genoeg? Dan is dit DE oplossing voor jou! 

Gelpolish (ook wel gellak, gelnagellak of soak off gel genoemd) is een nagellak met de structuur van een gel.
Na een (zeer) stevige basislaag wordt de gelpolish aangebracht en uitgehard in de LED-lamp. De lak is direct droog.

Het resultaat? Stevige, mooi gelakte nagels die zeker 3 (tot 4) weken mooi blijft zitten!
Na de 3 weken komt u opnieuw terug in de nagelstudio om uw nagels opnieuw te laten behandelen.
De gelpolish geeft een mooie uitstraling met een hoogglans effect. 

De gelpolish is ook zeer geschikt om op de teennagels te dragen. Dit blijft wel 6 tot 8 weken mooi!

Kort samengevat:
*Gelpolish ziet er natuurlijk uit en biedt bescherming voor de natuurlijke nagel
*Biedt fijne versteviging aan de nagels
*supermooie glans (of kies jij liever voor mat?)
*Wordt onder de LED lamp uitgehard dus geen droogtijd
*3 tot 4 weken mooi verzorgde nagels.
* je kunt hier gewoon mee kuisen, afwassen enz enz

  • Nagelbijtarrangement
Dit arrangement is geschikt voor de ergere nagelbijters. Wie nog een wit randje heeft kan vaak kiezen voor de gewone behandelingen. 

Is dit alleen voor vrouwen? Nee! Ook mannen kunnen wij helpen! Natuurlijk willen de mannen vooral niet dat het opvalt en dat kan ook! We plaatsen dan een kunstnagel zonder kleur.

Wist u dat er veel mensen zijn die nagels bijten? Zelf was ook ik jarenlang een nagelbijtster. Een vervelende gewoonte die door verschillende zaken wordt veroorzaakt, bijvoorbeeld stress, verveling of frustratie. Dit gebeurd vaak onbewust.
Veel mensen schamen zich hiervoor en tonen niet graag hun nagels.

Deze mensen wil ik graag helpen! U moet wel 100% bereid zijn om mee te werken en ervoor gaan. Het vergt zeker doorzettingsvermogen maar voordat u het weet hebt u mooie en verzorgde nagels.


Wat houdt het arrangement in?:

In totaal 6 bezoeken verdeelt over 10 weken.

-  Het 1e bezoek: Er wordt een manicure uitgevoerd en een volledig nieuw set kunstnagels geplaatst met een korte verlenging. U kiest zelf een kleur die u graag ziet.
U krijgt ook een nagelriemolie mee. Hiermee dient u de nagelriemen minimaal 2x per dag in te smeren om ze soepel te houden.

- Het 2e bezoek – na 1 week: U komt langs voor controle. We bekijken hoe het gaat, voeren reparaties uit en wanneer nodig worden de nagels korter geveild (omdat de nagels bij nagelbijters heel hard groeien) en lakken de nagels nogmaals af in dezelfde kleur als bij het 1e bezoek om de uitgroei zo klein mogelijk te houden.

- Het 3e bezoek (week 3). Er wordt weer een manicure uitgevoerd, De nagels worden bijgewerkt, gevijld en je kiest weer een kleur naar keuze.

- Het 4e bezoek (week 5). Dit is weer 2 weken na de eerste nabehandeling. Je krijgt weer een manicure en de kunstnagels worden opnieuw bijgevijld en bijgewerkt met weer een leuke nieuwe kleur.

- Het 5e bezoek (week 7). Ook bij dit bezoek kun je een manicure verwachten en een bijwerking zoals bij de voorgaande bezoeken. Je zult versteld zijn hoe je eigen nagels al zijn gegroeid!

- Het 6e bezoek (week 10). Dit is de laatste afspraak in dit arrangement. Ditmaal na 3 weken vanaf de vorige bijwerking. Ook bij dit bezoek mag je een manicure en bijwerking verwachten zoals bij de voorgaande bezoeken.

En dan?
Na dit arrangement kun je kiezen om OF de kunstnagels opnieuw te laten bijwerken of eventueel over te stappen op gellak. In beide gevallen maak je dan een vervolgafspraak over 3 weken.

Belangrijk om te weten:
Mocht er tussen de behandelingen in iets mis gaan (breuk of verlies van de kunstnagel) laat je dit zo snel mogelijk weten zodat dit zo snel mogelijk wordt opgelost en je niet in de gelegenheid komt om toch weer te gaan bijten. Mocht het niet goed gaan met de nagels omdat je – ondanks de kunstnagels – toch bijt of niet goed met de nagels omgaat dan moet de reparatie worden betaald.

De kosten van dit totale arrangement: totaal 6 behandelingen waarvan 1x verlenging en 5x controles, bijwerkingen & reparaties tussendoor (dus volledige begeleiding) inclusief de kleurtjes + de nagelriemolie bedraagt €180,--.

Dit bedrag dient bij de 1e afspraak volledig en contant te worden voldaan.
Wilt u in termijnen betalen is dat ook mogelijk, geef dit aub aan.
Indien u besluit het arrangement niet af te maken wordt er geen geld teruggegeven.

Tijdens de 1e afspraak zullen direct alle afspraken worden vastgelegd zodat u verzekerd bent dat er een plaats is en zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.


  • Jongeren en studenten
Omdat ik – als mama van tienerdochters – weet hoe belangrijk ook jullie het vinden om mooie en verzorgde nagels te hebben en ik van mening ben dat jullie deze beter professioneel kunnen laten zetten en verwijderen dan dat jullie zelf aan de slag gaan met plaknageltjes of thuisproducten.

Wel gelden speciale regels:

-Ook voor jullie geldt: enkel op afspraak en eventuele afzeggingen minimaal 24 uur op voorhand;
- Er worden geen groepen binnengelaten in onze studio
- Minimum leeftijd 16 jaar + een schriftelijke toestemming (tot 18 jaar) van de ouders – zie onze algemene voorwaarden -. Zonder deze schriftelijke toestemming worden geen behandelingen uitgevoerd!!
- Gelpolish (en natuurlijk ook gelnagels) mogen niet zelf worden verwijderd. Wanneer dit wel gebeurd is Nails & more by Corien op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele gevolgen;
- Behandelingen dienen direct contant te worden betaald.


Jongeren tot 18 jaar met schriftelijke toestemming en handtekening van de ouders en voor studenten tot 20 jaar op vertoon van studentenkaart gelden de prijzen van de prijslijst met een korting van € 2,50. 
Op actieprijzen wordt GEEN € 2,50 korting gegeven!